Η νέα ανερχόμενη ψηφιακή δύναμη στον χώρο της μόδας

Η Εταιρία

Η ιστορία του E-sorouxa.gr, ξεκινάει το 1945 όπου ιδρύεται το κατάστημα μάλλινων εσωρούχων με την επωνυμία “Δεληγιαννίδου Ελένη”. Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες εταιρίες στον χώρο των εσωρούχων και μετά από πολλές δεκαετίες το κατάστημα εδραιώθηκε στην πόλη της Δράμας μέσω του κεντρικού καταστήματος της, το οποίο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμες ποιοτικές μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα τελευταία χρόνια, με την έλευση της τρίτης γενιάς η εταιρία έχει μεταμορφωθεί από ένα τοπικό κατάστημα στην Δράμα, σε ένα από τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα eShop εσωρούχων στην Ελλάδα. 

Οι Στόχοι

Η πρώτη προτεραιότητα ήταν η δημιουργία μιας βιώσιμης στρατηγικής digital marketing, με στόχο την εξασφάλιση μιας κερδοφόρας ανάπτυξης του eShop απο επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων και εξαιρετικά στοχευμένα κοινά. Στη συνέχεια, ο στόχος επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει όλη την ελληνική επικράτεια, με ακόμα περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.

Η Λύση

Πραγματοποιήσαμε μια στοχευμένη έρευνα ψηφιακής ζήτησης και ανταγωνισμού, ώστε να εντοπίσουμε τα κατάλληλα κοινά που αναζητούν brands και τύπους εσωρούχων που προσφέρει το eShop, αλλά και ταυτόχρονα διαθέτουν ξεκάθαρη πρόθεση online αγοράς. Στη συνέχεια, επεκτείναμε και βελτιστοποιήσαμε την αρχιτεκτονική ψηφιακών διαφημίσεων ώστε να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα του διαφημιστικού προϋπολογισμού. Το αποτέλεσμα ήταν ο ετήσιος υπερδιπλασιασμός των online παραγγελιών, με ταυτόχρονη διατήρηση της κερδοφορίας του eShop, ο οποίος συμβάλλει πλέον καθοριστικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων και των επενδύσεων της εταιρίας. 

Customers reviews

Είπανε για εμάς

“Η Gravity Labs είναι μια εταιρία που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με έναν νέο τρόπο σκέψης, βαθιά γνώση πάνω στο αντικείμενο τους και όρεξη για ποιοτική δουλειά. Η ενημέρωση είναι συνεχής και το αποτέλεσμα της δουλειά τους εξαιρετικά ανταποδοτικό. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Τάσος Δεληγιαννίδης
Ιδρυτής , E-sorouxa.gr

Σχεδιάζεις το επόμενο μεγάλο βήμα σου;

Προγραμμάτισε μια (δωρεάν + μη δεσμευτική) ενημέρωση και μάθε τι χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσουν να έρχονται πραγματικά αποτελέσματα από την ψηφιακή στρατηγική σου.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.