Επένδυσε στην ανάπτυξη της εταιρίας σου

Απόκτησε στρατηγικά και διατηρήσιμα πλεονεκτήματα με ολοκληρωμένους μηχανισμούς digital marketing & πωλήσεων.

Πως μπορείς να το πετύχεις;

ΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
image

Κέρδισε μαζί μας

Πολύτιμη Γνώση

Συνεργάσου με μια έμπιστη ομάδα που θα καλύψει με επιτυχία όλες τις εξειδικευμένες ανάγκες digital marketing και αύξησης πωλήσεων της εταιρίας σου.

Αποδοτικούς Μηχανισμούς

Αξιοποίησε ένα σύνολο δυναμικών ενεργειών, από την εκτόξευση του brand και της επισκεψιμότητας του website σου έως την διασφάλιση της επαναληψιμότητας των πελατών σου.

Μακροχρόνια Ανάπτυξη

Εντόπισε αναδυόμενες τάσεις και ευκαιρίες που αξίζουν να επενδύσεις τώρα και κέρδισε περισσότερους νέους πελάτες από αγορές με υψηλά περιθώρια κέρδους.

Τι λένε οι πελάτες μας

 • Στο πρόσωπο της Gravity Labs βρήκα ένα συνεργάτη αξιόπιστο και με άριστη γνώση του αντικειμένου του διαδικτυακού marketing (και όχι μόνο). Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης έργων, στην επίτευξη στόχων μας και οι πρωτοποριακές ιδέες τους αποτελούν τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους χτίστηκε και ανεπτύχθηκε η συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια.
  — Γιάννης Κοντός, Managing Director, Newplan S.A.
 • Αξιόλογοι άνθρωποι, έμπιστοι συνεργάτες, άμεσοι στην ανταπόκρισή τους και αποτελεσματικοί. Το ήθος και η ευγένειά τους είναι το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα. Να συνεχίσετε έτσι και με πολλές ακόμα επιτυχίες!
  — Σπύρος Νικολαΐδης & Όλγα Ακριβού, Ιδρυτές, Physis Laboratory
 • Η Gravity Labs είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης και καλύπτει με αξιοπιστία, αρτιότητα και συνέπεια κάθε μας ανάγκη. Είναι πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε και να υλοποιήσουμε νέες στρατηγικές για την αποτελεσματική ανάδειξη των προϊόντων μας, μεριμνώντας για κάθε λεπτομέρεια του ηλεκτρονικού marketing, από τις διαφημίσεις και την mailing list μας έως το περιεχόμενο και την αισθητική της ιστοσελίδας μας.
  — Κώστας Βαγιακάκος, Συνιδρυτής, Viabag
 • Άψογη συνεργασία με το team της Gravity. Κατάλαβαν το industry και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, αντιλήφθηκαν αμέσως το προϊόν μας και αυτά που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Ειναι σημαντικό να έχεις συνεργάτες με τον ίδιο προσανατολισμό.
  — Αντώνης Κανάκης & Ιουλία Μακρή, Ιδρυτές, Healing Art Massage

Λύσεις που προσφέρουμε

 • On-Demand Υπηρεσίες
  Προστάτεψε την επένδυσή σου και εξασφάλισε την αποτελεσματικότητά της, μέσω μιας αξιόπιστης έρευνας αγοράς, στρατηγικής & πλάνου υλοποίησης, για κάθε φάση της ανάπτυξης της εταιρίας σου.
 • Μηνιαίες Υπηρεσίες
  Απέκτησε μια έμπιστη & σύγχρονη ομάδα digital marketing για την εταιρία σου, από την ολοκληρωμένη παραγωγή περιεχομένου υψηλής ποιότητας, το SEO και το email marketing, έως συνεχείς ενέργειες στα social media και δημιουργία στοχευμένων διαφημιστικών εκστρατειών.

Θέλεις να μάθεις πετυχημένα παραδείγματα πελατών μας;

ΚΛΕΙΣΕ MIA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ