Αν δεν θέλεις να συμβιβαστείς με μια συνηθισμένη καριέρα, τότε θα μας αγαπήσεις.

image

Γιατί μαζί μας

Συνεργάσου με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς.
Απέκτησε πολύτιμες γνώσεις που θα σε κάνουν καλύτερο επαγγελματία.
Εργάσου σε ένα περιβάλλον που εκτιμάει την μοναδικότητά σου.

Ανοιχτοί ρόλοι

Marketing Associate (Thessaloniki)

Senior Account Manager (Thessaloniki)

 

Σίγουρα, ναι, θέλουμε τις ικανότητές σου.

Αλλά μαζί με αυτές, θέλουμε να φέρεις μαζί σου το πάθος, την επιμονή και την υπομονή του καλύτερου εαυτού σου, σε ότι και αν κάνεις. 

Από την πρώτη στιγμή, θα σου ζητηθεί να αναλάβεις την ευθύνη των επιτυχιών και των αποτυχιών σου, όπως και να βελτιώνεις τον εαυτό σου συνεχώς.

Θα αναμένουμε από εσένα να διαφυλάξεις την κουλτούρα και τις αξίες που μας αντιπροσωπεύουν, γιατί αυτά είναι αυτά που μας ενώνουν ως ομάδα και μας επιτρέπουν να χτίζουμε τον αντίκτυπο που οραματιζόμαστε.

Αν τα παραπάνω σου "μιλάνε", στείλε μας το βιογραφικό σου (και ό,τι άλλο πιστεύεις ότι σε αντιπροσωπεύει) στο careers@gravitylabs.gr

Ευκαιρίες συνεργασιών

Content Production Partners

Ψάχνουμε ταλαντούχους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν την δύναμη του εξαιρετικού περιεχομένου και θέλουν να εστιάσουν ακόμα περισσότερο σε αυτό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα πολύτιμο εισόδημα.

Οι ευκαιρίες συνεργασιών μας προσφέρουν την ευκαιρία να ακονίσεις τις υπάρχουσες δεξιότητές σου και ταυτόχρονα να αποκτήσεις νέες γνώσεις, μεθοδολογίες και εμπειρία.

Γνωρίζουμε καλά την αξία ενός αξιόλογου αυθεντικού άρθρου, video, infographic ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο περιεχομένου το οποίο ενθουσιάζει αυτήν ή αυτόν που θα το δει. Και έτσι το αποτιμούμε. 

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τις ευκαιρίες συνεργασίας με την Gravity Labs στείλε μας το βιογραφικό σου (και ότι άλλο για εσένα θέλεις) στο partneships@gravitylabs.gr

Πες την ιστορία σου και βοήθησέ μας να σε γνωρίσουμε καλύτερα

ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ