Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

image

Συνήθεις ερωτήσεις

 • Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

  Κάθε πρόταση που κάνουμε προσαρμόζεται αποκλειστικά στις ανάγκες της εταιρίας σας. Για να σας δώσουμε έναν αντιπροσωπευτικό προϋπολογισμό επένδυσης θα χρειαστεί πρώτα να καταγράψουμε όλα όσα απαιτούνται για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε το πλάνο υλοποίησης υπηρεσιών που χρειάζεται η εταιρία σας.

 • Τι χρειάζεστε για να μου κάνετε μια πρόταση;

  H συνολική αξία της επένδυσής σας εξαρτάται από τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε και τους επιχειρηματικούς στόχους που έχετε θέσει για την εταιρία. Συνεπώς χρειάζεται να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση (από κοντά ή online) στην οποία καταγράφουμε όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας, ωστε να καταρτίσουμε μια ρεαλιστική και αποτελεσματική πρόταση ανάπτυξης για την εταιρία σας.

 • Ποιά είναι η ελάχιστη περίοδος συνεργασίας που μπορώ να ξεκινήσω;

  Η εμπειρία και τα δεδομένα μας αποδεικνύουν ότι 6 μήνες συνεργασίας είναι η ιδανική περίοδος για να μπορέσουν οι ενέργειές μας να φέρουν αξιόπιστα δεδομένα και αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι σε λιγότερο από 6 μήνες δεν θα υπάρχει επαρκής χρόνος για να υλοποιήσουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών και να γίνει αντιληπτή η αποτελεσματικότητά της επένδυσής σας. 

 • Σε πόσο χρονικό διάστημα θα μου επιστραφεί επένδυσή μου;

  Η επιστροφή της επένδυσής σας (ROI) εξαρτάται από τον τύπο και το μέγεθος της ανάπτυξης που θέλουμε να πετύχουμε. Όπως σε κάθε υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα ο τυπικός ορίζοντας της επένδυσης είναι συνήθως μεσοπρόθεσμος, με εξαίρεση ορισμένες περιπτώσεις που είναι πιο μακροπρόθεσμος λόγω της φύσης του στόχου που θέτουμε (π.χ. επιτυχή είσοδο σε μια νέα χώρα ή ανάπτυξη ενός νέου business unit). Σε κάθε περίπτωση, εάν θα θέλατε να αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος και το χρονικό διάστημα της επιστροφής της επένδυσής που θα αντιστοιχούσε στην δική σας εταιρία, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση και να σας βοηθήσουμε να το εκτιμήσετε.

Αν προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία καλέστε μας στο 2310473232 και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

Θέλεις να μάθεις ποιές υπηρεσίες θα σου ήταν περισσότερο χρήσιμες;

ΚΛΕΙΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ