Μάθε πως μπορείς να εκτοξεύσεις την εταιρία σου.

image
image
on demand
subscription
Ανάλυση Ψηφιακής Ζήτησης & Ανταγωνισμού

Δημιουργία μιας πλούσιας βάσης δεδομένων που περιγράφει την συμπεριφορά επιλεγμένων προφίλ ψηφιακών αγοραστών, τον όγκο της ζήτησης για σχετικά προϊόντα ή υπηρεσίες, καθώς και μια λεπτομερή σκιαγράφηση του άμεσου και έμμεσου ανταγωνισμού.

Κύριο Όφελος: Απόκτησε πλήρη εικόνα της ζήτησης & του ανταγωνισμού.

Μάθε περισσότερα
on demand
Σχεδιασμός Στρατηγικής & Πλάνου Δράσης

Καθορισμός στρατηγικών στόχων, τμηματοποίηση αγοραστικού κοινού, κατάρτιση στρατηγικής περιεχομένου & καναλιών επικοινωνίας και σχεδιασμός λεπτομερούς πλάνου υλοποίησης marketing ενεργειών.

Κύριο Όφελος: Οργάνωσε όλες τις ενέργειες που θα χρειαστείς κάτω από μια προσαρμοσμένη & ρεαλιστική στρατηγική επίτευξης των στόχων σου.

Μάθε περισσότερα
image
image
subscription
Content Marketing & SEO

Συνεχής παραγωγή αυθεντικού και χρήσιμου περιεχομένου για στοχευμένα κοινά, ώστε σταδιακά επιλεγμένες σελίδες του website της εταιρείας να αποκτήσουν κορυφαίες οργανικές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. 

Κύριο Όφελος: Δημιούργησε έναν μηχανισμό αύξησης επισκεψιμότητας υψηλής ποιότητας και χτίσε τα θεμέλια για ένα μοναδικό brand.

Μάθε περισσότερα
on demand
subscription
Email Marketing & Newsletters

Μαζικές και στοχευμένες εκστρατείες email με εστίαση στην στοχευμένη ενημέρωση, τον εντοπισμό του αγοραστικού ενδιαφέροντος από υπάρχοντες ή υποψήφιους πελάτες και την παρότρυνση για αγορά ή επικοινωνία.

Κύριο Όφελος: Εκμεταλλεύσου ένα πανίσχυρο κανάλι απευθείας επικοινωνίας με ανθρώπους που θέλουν να ενημερώνονται από την εταιρία σου και δημιούργησε μια ακόμα πιο προσωπική σχέση μαζί τους.

Μάθε περισσότερα
image
image
subscription
Organic Social & Community Marketing

Περιοδική σύνταξη περιεχομένου και διαδραστικότητα με τους ενεργούς ακόλουθους στα social media της εταιρίας ώστε το brand σας να μπορεί να διακρατεί το ενδιαφέρον τους, καθώς και να παροτρύνει την επισκεψιμότητα και την επικοινωνία με την εταιρία.

Κύριο Όφελος: Ανέπτυξε μια ενεργή κοινότητα ακολούθων που ενδιαφέρονται πραγματικά, βοήθησε τους να διαδώσουν το brand σου, δώσε τους έναν άμεσο τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Μάθε περισσότερα
on demand
subscription
Online Advertising & PPC Marketing

Δημιουργία και διαχείριση στοχευμένων διαφημιστικών εκστρατειών με στόχο την άμεση αναγνωρισιμότητα του brand της εταιρίας και την επιτάχυνση απόκτησης νέων πελατών από επιλεγμένες αγορές-στόχους.

Κύριο Όφελος: Χτίσε έναν αξιόπιστο προωθητικό μηχανισμό και εξασφάλισε μια κορυφαία απόδοση για την επένδυσή σου.

Μάθε περισσότερα
image

Θέλεις να μάθεις ποιές υπηρεσίες θα σου ήταν περισσότερο χρήσιμες;

ΚΛΕΙΣΕ MIA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ