Το κορυφαίο ινστιτούτο θεραπευτικού μασάζ και εμπειριών ευεξίας στην Θεσσαλονίκη

Η Εταιρία

Η Healing Art Massage είναι το μοναδικό εξειδικευμένο θεραπευτικό ινστιτούτο στην Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξατομικευμένων θεραπειών μασάζ, από την ανακούφιση αυχενικού, ημικρανίας και λεμφοιδήματος, έως την τόνωση της γονιμότητας και την ανακούφιση των επιπτώσεων της εγκυμοσύνης. Η ομάδα της Healing Art Massage αποτελείται από ειδικά καταρτισμένες και έμπειρες θεραπεύτριες και χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα προϊόντα φυσικής προέλευσης.

Οι Στόχοι

Μετά τον πρώτο χρόνο ίδρυσής της οι ιδρυτές της Healing Art ήθελαν να επιταχύνουν σημαντικά τον ρυθμό ανάπτυξης της εταιρίας, καθώς και να δημιουργήσουν σταδιακά ένα αναγνωρίσιμο και ανταγωνιστικό brand στον κλάδο της ευεξίας. Συνεπώς έπρεπε να εστιάσουμε στην αύξηση νέων θεραπευομένων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, και στην συνέχεια στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης και διατήρηση της πιστότητας των θεραπευόμενων της Healing Art.

Η Λύση

Καταρτίσαμε μια προσαρμοσμένη online marketing στρατηγική που εστίασε κυρίως στην οργανική και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρίας. To αποτέλεσμα ήταν διπλασιασμός των ετήσιων μοναδικών επισκεπτών στο website, επίτευξη κορυφαίων θέσεων στην κατάταξη αποτελεσμάτων στην Google για στοχευμένες λέξεις-κλειδιά που συσχετίζονται άμεσα με τις υπηρεσίες μας και καθοριστική συμβολή στον διπλασιασμό του ετήσιου κύκλου εργασιών της Healing Art.

Customers reviews

Είπανε για εμάς

Άψογη συνεργασία με το team της Gravity. Κατάλαβαν το industry και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, αντιλήφθηκαν αμέσως το προϊόν μας και αυτά που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Ειναι σημαντικό να έχεις συνεργάτες με τον ίδιο προσανατολισμό.
Αντώνης Κανάκης & Ιουλία Μακρή
Ιδρυτές, Healing Art Massage

Σχεδιάζεις το επόμενο μεγάλο βήμα σου;

Προγραμμάτισε μια (δωρεάν + μη δεσμευτική) ενημέρωση και μάθε τι χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσουν να έρχονται πραγματικά αποτελέσματα από την ψηφιακή στρατηγική σου.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Rocketletter: Το newsletter που έχει στόχο να εμβαθύνεις και να πετύχεις στην νέα ψηφιακή εποχή.

Εγγράψου τώρα και θα σου στείλουμε κατευθείαν: