Αν δεν θέλεις να συμβιβαστείς με τα συνηθισμένα, τότε θα μας αγαπήσεις

Τι θα κερδίσεις μαζί μας

Συνεργάσου με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς

Εργάσου σε ένα περιβάλλον που εκτιμά πραγματικά τις ικανότητές σου

Απόκτησε ισχυρές γνώσεις που θα σε κάνουν πολύτιμο στέλεχος

Δούλεψε πάνω σε project που φέρνουν σοβαρά αποτελέσματα

Γίνε κομμάτι μιας εταιρίας που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της

Ανοιχτοί ρόλοι (full-time)

Σίγουρα, ναι, θέλουμε τις ικανότητές σου.

Αλλά μαζί με αυτές, θέλουμε να φέρεις μαζί σου το πάθος, την επιμονή και την υπομονή του καλύτερου εαυτού σου, σε ότι και αν κάνεις.

Από την πρώτη στιγμή, θα σου ζητηθεί να αναλάβεις την ευθύνη των επιτυχιών και των αποτυχιών σου, όπως και να βελτιώνεις τον εαυτό σου συνεχώς.

Θα αναμένουμε από εσένα να διαφυλάξεις την κουλτούρα και τις αξίες που μας αντιπροσωπεύουν, γιατί αυτά είναι αυτά που μας ενώνουν ως ομάδα και μας επιτρέπουν να χτίζουμε τον αντίκτυπο που οραματιζόμαστε.

Αν τα παραπάνω σου “μιλάνε”, στείλε μας το βιογραφικό σου (και ό,τι άλλο πιστεύεις ότι σε αντιπροσωπεύει) στο [email protected]

Ευκαιρίες συνεργασιών

Creators, Hackers, Creatives & Storytellers

Ψάχνουμε ταλαντούχους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν την δύναμη της δημιουργίας και θέλουν να εστιάσουν ακόμα περισσότερο σε αυτό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα πολύτιμο και δίκαιο εισόδημα.

Είτε πρόκειται για τεχνολογική καινοτομία είτε για δημιουργικό περιεχόμενο, οι ευκαιρίες συνεργασιών μας προσφέρουν την ευκαιρία να ακονίσεις τις υπάρχουσες δεξιότητές σου και ταυτόχρονα να αποκτήσεις νέες γνώσεις, μεθοδολογίες και εμπειρία.

Γνωρίζουμε καλά την αξία μιας αξιόλογης δημιουργίας η οποία θα ενθουσιάσει αυτήν ή αυτόν που θα το την γνωρίσει. Και έτσι το αποτιμούμε.

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τις ευκαιρίες συνεργασίας με την Gravity Labs στείλε μας το βιογραφικό σου (και ότι άλλο για εσένα θέλεις) στο [email protected]

Πες την ιστορία σου & βοήθησέ μας να σε γνωρίσουμε καλύτερα

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαμβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management, τις ERP & CRM υποδομές και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.