Προετοίμασε την εταιρία σου για την νέα ψηφιακή εποχή

Ανακάλυψε τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουμε για τις σύγχρονες & ανερχόμενες εταιρίες του 21ου αιώνα.

Λύσεις ψηφιακής ανάπτυξης

Brand Marketing & Website

Φτιάξε ένα μοναδικό ψηφιακό brand που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Η πρώτη εντύπωση δεν επαναλαμβάνεται. Θα φροντίσουμε η ψηφιακή εταιρία σου να διαθέτει ότι απαιτείται σήμερα από ένα ανταγωνιστικό brand, από την δημιουργία μιας ασυναγώνιστης εταιρικής ταυτότητας και ιστοσελίδας έως τις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που θα κάνουν τον πελάτη σου να θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του με τον καλύτερο τρόπο.

Content & Social Media Marketing

Δημιούργησε ένα οργανικό κοινό που ενδιαφέρεται πραγματικά να σε παρακολουθεί.

Το χρήσιμο περιεχόμενο θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό και να κερδίσεις περισσότερους πελάτες. Αρχικά, ερευνούμε και αναλύουμε την εταιρία σου, τον ανταγωνισμό, το προφίλ των δυνητικών πελάτων σου, καθώς και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου. Στην συνέχεια, δημιουργούμε αυθεντικό περιεχόμενο και φροντίζουμε να φτάσει στους ενδιαφερόμενους και τους πελάτες σου, μέσα από τα Social Media και άλλα online κανάλια διανομής.

Digital Advertising & PPC Marketing

Χτίσε έναν αξιόπιστο και βιώσιμο προωθητικό μηχανισμό που φέρνει πραγματικές αποδόσεις.

Πάντα ξεκινάμε από τους στόχους και την απόδοση της επένδυσης σου. Μόλις η ψηφιακή παρουσία και οι τεχνολογικές υποδομές της εταιρίας σου έχουν ολοκληρωθεί, ξεκινάμε να αυξάνουμε αναγνωρισιμότητα, επισκεψιμότητα & πωλήσεις. Είτε πρόκειται για αύξηση των παραγγελιών σου, είτε ανάπτυξη νέων lead και ευκαιριών πωλήσεων, θα φροντίσουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο ROI για την επένδυση σου.

eCommerce Marketing & Technology​

Μπες σοβαρά στην αγορά του eCommerce με όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις.

eShops υπάρχουν πολλά. eShops που λειτουργούν και έχουν μια συνεχή αυξητική πορεία – πολύ λίγα. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, που προσφέρει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στους πελάτες σου. Στην συνέχεια, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο eCommerce marketing, φροντίζουμε ώστε τα κατάλληλα κοινά να μάθουν για το eShop σου, να το επισκεφθούν και να γίνουν πελάτες σου.

Business Software & Analytics

Απόκτησε πλήρη εικόνα για την αποτελεσματικότητα της ψηφιακής εταιρίας σου.

Σήμερα, η δύναμη έγκειται στα δεδομένα που έχεις. Στην νέα ψηφιακή εποχή πρέπει να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι έγκαιρα ευκαιρίες ή απειλές που αναδύονται, και να αποφασίζεις γρήγορα. Αυτό δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί χωρίς μια ολοκληρωμένη καταγραφή, διαχείριση και παρουσίαση των κρίσιμων δεδομένων που αφορούν το Digital Marketing, το Website ή/και το eCommerce, καθώς και όλες τις παραγωγικές διαδικασίες της εταιρείας σου.

Πως δουλεύουμε

Ορισμός Στόχων

Ξεκινάμε απο τους θεμελιώδεις επιχειρηματικούς στόχους της εταιρίας σου και τις ανάγκες που προκύπτουν. Στη συνέχεια ορίζουμε τους επιμέρους στόχους marketing και πωλήσεων, ώστε η λύση μας να εστιάζει σε ενέργειες που φέρνουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

Εξειδικευμένη Ομάδα

Πίσω από κάθε λύση που προσφέρουμε υπάρχει μια ολοκληρωμένη ομάδα από ταλαντούχους marketers, copywriters, designers και software engineers, που βρίσκονται συνεχώς στο πλάι σου, σε κάθε φάση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας σου.

Βελτιστοποίηση Απόδοσης

Η απόδοση της επένδυσής σου αποτελεί την βασική προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την αποτελεσματικότητα των λύσεών μας και να προτείνουμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και κερδοφορίας για την εταιρία σου.

Λένε για την δουλειά μας

Δείγματα δουλειάς

Μια γεύση από λύσεις που έχουμε προσφέρει σε εταιρίες που ήθελαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

Με πιστοποιημένη τεχνογνωσία

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Έλα να γνωριστούμε και μάθε τι χρειάζεσαι για να φέρεις πραγματικά αποτελέσματα.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαμβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.