Εξερεύνησε ενδεικτικά έργα του οικοσύστηματός μας

Case Studies Πελατών

Ο νέος ψηφιακός ηγέτης στον κλάδο των γυαλιών ηλίου & οράσεως

Πως βοηθήσαμε ένα eShop οπτικών από την Βέροια να “βάλει γυαλιά” στον ανταγωνισμό του και να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά οπτικών.

Η νέα ανερχόμενη ψηφιακή δύναμη στον χώρο της μόδας

Πως βοηθήσαμε ένα υποσχόμενο οικογενειακό eShop από την Δράμα να διπλασιάσει τις ετήσιες πωλήσεις του και να πάει την εταιρία στο επόμενο επίπεδο.

Το πρώτο και μεγαλύτερο eShop παιχνιδιών στην Ελλάδα

Πως συμβάλλαμε στην αύξηση των direct παραγγελιών και του πολλαπλασιασμού της επαναληψιμότητας των πελατών του.

Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζονται οι εταιρίες ταξιδιωτικών δραστηριοτήτων

Πως χτίσαμε ένα νέο σύγχρονο brand b2b υπηρεσιών από το μηδέν και βοηθήσαμε την εταιρία να μπει δυναμικά στην αγορά τεχνολογίας του τουρισμού.

Η Νο1 business software εταιρία για γαλακτοκομίες και τυροκομία

Πως δημιουργήσαμε ένα νέο σύγχρονο software product brand και επιταχύναμε δραματικά την ανάπτυξή της εταιρίας από νευραλγικές αγορές-στόχους.

Η ηγέτιδα στα προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς στο χώρο της μόδας

Πως δημιουργήσαμε μια υποσχόμενη οικογενειακή επιχείρηση να ολοκληρώσει την ψηφιακή παρουσία της και να επιταχύνει την ανάπτυξή της από νέες αγορές στην Ελλάδα και την Βορειοδυτική Ευρώπη.

Το brand που κατάφερε να φτιάξει ένα από τα πιο φανατικά κοινά στην Ελλάδα

Πως βοηθήσαμε να δημιουργηθεί ένα κορυφαίο brand και η στρατηγική marketing που έφερε πάνω από 2000 email συνδρομητές και 100.000 οργανικές επισκέψεις σε λιγότερο από 1 χρόνο.

Το κορυφαίο ινστιτούτο θεραπευτικού μασάζ και εμπειριών ευεξίας στην Θεσσαλονίκη

Πως δουλέψαμε για να διπλασιάσουμε τον κύκλο εργασιών της, χτίζοντας ένα ποιοτικό brand με πιστούς πελάτες και πολλαπλασιάζοντας τους νέους θεραπευόμενους της.

Ενδεικτικοί Πελάτες

Σχεδιάζεις το επόμενο μεγάλο βήμα σου;

Προγραμμάτισε μια (δωρεάν + μη δεσμευτική) ενημέρωση και μάθε τι χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσουν να έρχονται πραγματικά αποτελέσματα από την ψηφιακή στρατηγική σου.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Rocketletter: Το newsletter που έχει στόχο να εμβαθύνεις και να πετύχεις στην νέα ψηφιακή εποχή.

Εγγράψου τώρα και θα σου στείλουμε κατευθείαν: