Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζονται οι εταιρίες ταξιδιωτικών δραστηριοτήτων

Η Εταιρία

Η iSalesBooster ιδρύθηκε από μια ομάδα έμπειρων επιχειρηματιών στον χώρο του τουρισμού με όραμα να επενδύσουν στην βιώσιμη ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, εκσυγχρονίζοντας τα μέσα των επιχειρήσεων με καινοτόμες και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις. Αποτελεί μια πρωτοπόρο εταιρεία παροχής υπηρεσιών, η οποία αξιοποιεί σύγχρονες εφαρμογές λογισμικού για να βοηθήσει επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού και των δραστηριοτήτων, να αποκτήσουν καλύτερη οργάνωση των online & offline κρατήσεων τους, να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τους πελάτες τους και να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους. 

Οι Στόχοι

Ο πρώτος στόχος ήταν η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής παρουσίας και ενός νέου και σύγχρονου brand, με όλες τις απαραίτητες διαστάσεις που αφορούν τις εφαρμογές, το περιεχόμενο και το positioning της εταιρίας. Ο δεύτερος στόχος ήταν ο σχεδιασμός μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής b2b digital marketing για την αποτελεσματική προβολή της εταιρίας σε όλες τις εταιρίες ταξιδιωτικών δραστηριοτήτων και εμπειριών, την ενημέρωση των επιχειρηματιών του κλάδου για τις νέες τεχνολογικές τάσεις και την οργανική παρακίνηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από υποψήφιους πελάτες. 

Η Λύση

Πραγματοποιήσαμε μια εκτενή έρευνα ψηφιακής ζήτησης και ανταγωνισμού και αναλύσαμε όλα τα στάδια του αγοραστικού ταξιδιού των πελατών-στόχων της εταιρίας. Κατόπιν σχεδιάσαμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική digital marketing & presales και ένα μοναδικό brand με όλες τις απαραίτητες εφαρμογές και το περιεχόμενο που απαιτήθηκε. Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης ψηφιακής παρουσίας κατασκευάσαμε ένα σύγχρονο και εξαιρετικά φιλικό website, καθώς και μια συνολικότερη παρουσία σε επιλεγμένα social media. Στην συνέχεια καταρτίσαμε ένα ετήσιο πλάνο προωθητικών εκστρατειών, από την συνεχή προβολή του brand και την αύξηση των επισκέψεων απο στοχευμένα κοινά, έως την τελική παρακίνηση υποψήφιων πελατών (leads) για αίτηση συνεργασίας.

Σχεδιάζεις το επόμενο μεγάλο βήμα σου;

Προγραμμάτισε μια (δωρεάν + μη δεσμευτική) ενημέρωση και μάθε τι χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσουν να έρχονται πραγματικά αποτελέσματα από την ψηφιακή στρατηγική σου.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.