Λύσεις Marketing​

Ένα πανίσχυρο πλάνο digital marketing – από την ολοκλήρωση της ψηφιακής παρουσίας του brand έως την κερδοφόρα απόδοση των διαφημιστικών εκστρατειών και οργανικών ενεργειών του.

ΕΡΕΥΝΑ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Marketing Strategy & Positioning

Όρισε το δικό σου μοναδικό positioning στην αγορά και συνόδεψε το με την κατάλληλη στρατηγική marketing.
Ξεκινάμε διεξάγοντας μια αντιπροσωπευτική έρευνα αγοράς με βάση τους στόχους της εταιρείας σου. Αναλύουμε τις σημαντικότερες διαστάσεις και αναπτύσσουμε μια στρατηγική marketing προσαρμοσμένη στις αντίστοιχες ανάγκες που προκύπτουν. Από τον καθορισμό της διαφοροποιημένης πρότασης αξίας (unique value proposition) έως τη δημιουργία των κατάλληλων marketing ενεργειών, θα βοηθήσουμε την εταιρία σου και το brand της να εδραιώσει μια ισχυρή παρουσία στην αγορά και να επικοινωνήσει αποτελεσματικά το μήνυμά της.

Digital Demand & Competition Analysis

Απόκτησε κρίσιμα δεδομένα για την συμπεριφορά της ζήτησης και την κατάσταση του ανταγωνισμού ώστε πάντα να είσαι ένα βήμα μπροστά.
Η ομάδα μας αναλύει τις τάσεις της αγοράς, τη συμπεριφορά των αγοραστών και το τοπίο του ανταγωνισμού για να αποκαλύψει ευκαιρίες ανάπτυξης και ανταγωνιστικές απειλές για την επιχείρησή σου. Επεξεργάζοντας τα δεδομένα που προκύπτουν, παρέχουμε αντιπροσωπευτικές προτάσεις για εκκίνηση νέων ή βελτιστοποίηση υπαρχόντων ενεργειών digital marketing, ενδυνάμωσης του μηχανισμού απόκτησης πελατών και αύξησης των εσόδων της εταιρίας σου.

PERFORMANCE MARKETING

Google Ads

Μεγιστοποίησε την απόδοση της επένδυσης μέσω των Google Ads εκστρατειών σου, αξιοποιώντας την πιστοποιημένη τεχνογνωσία και εκτενή εμπειρία μας.
Οι performance marketing expert μας βοηθούν την εταιρία σου να οργανώσει την Google Ads στρατηγική της, διασφαλίζοντας ότι οι διαφημιστικές εκστρατείες θα πραγματοποιηθούν στο σωστό κοινό, τη σωστή στιγμή, με τον σωστό τρόπο. Από τη διερεύνηση και βελτιστοποίηση προσοδοφόρων λέξεων-κλειδιών έως τη παραγωγή όλων των απαραίτητων δημιουργικών και περιεχομένου διαφημίσεων, σας βοηθάμε να επιτύχετε υψηλότερα click-through rates, αυξημένες μετατροπές και βελτιωμένη απόδοση του χαρτοφυλακίου των διαφημιστικών εκστρατειών σας.

Meta Ads

Προσεγγίστε δισεκατομμύρια χρήστες στην πλατφόρμα και τα προϊόντα της Meta, με τις στοχευμένες performance marketing λύσεις μας
Η ομάδα του performance marketing βοηθάει να αξιοποιήσεις τη δύναμη των Meta Ads (πρώην Facebook Ads) για να αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα του brand σου, να δημιουργήσεις περισσότερα leads και να αυξήσεις τις πωλήσεις της εταιρίας σου. Με την data-driven προσέγγιση και την τεχνογνωσία μας στις μεθόδους στόχευση των κατάλληλων target group, έχουμε την δυνατότητα να πάμε την απόδοση χαρτοφυλακίου των Meta Ads εκστρατειών στο επόμενο επίπεδο.

Pinterest Ads

Αξιοποίησε τις μοναδικές δημιουργικές δυνατότητες των Pinterest Ads με τις προσαρμοσμένες performance marketing λύσεις μας

Εκμεταλλεύσου τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του Pinterest για να δημιουργήσεις οπτικά εντυπωσιακές και ελκυστικές διαφημίσεις που θα τραβήξουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των κοινού-στόχου της εταιρίας σου. Η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε βήμα του πλάνου των διαφημιστικών εκστρατειών σου, με στόχο να μεγιστοποιήσει την προβολή του brand σου με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Linkedin Ads

Ξεκλείδωσε την δύναμη του μεγαλύτερου επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου στον πλανήτη, καθώς και μια σειρά από κορυφαία B2B προωθητικά εργαλεία
Επέκτεινε την προβολή της εταιρίας σου στους κατάλληλους επαγγελματίες, στελέχη και decision-makers του κλάδου σου. Αξιοποίησε τα εξειδικευμένα διαφημιστικά προϊόντα της πλατφόρμας LinkedIn, εστίασε σε συγκεκριμένα κοινά που σε ενδιαφέρουν και απόκτησε μια ανταγωνιστική στρατηγική και πλάνο LinkedIn διαφημίσεων που θα παράξει υψηλής ποιότητας leads και ευκαιρίες πώλησης.

BRAND & CONTENT MARKETING

Design & Brand Identity

Χτίσε μια μοναδικό brand και ισχυρή εταιρική ταυτότητα που θα ξεχωρίσουν την εταιρία σου από τον ανταγωνισμό
Γνωρίζουμε καλά ότι πρώτη εντύπωση δεν επαναλαμβάνεται. Φροντίζουμε η ψηφιακή παρουσία σου να διαθέτει ότι απαιτείται σήμερα από ένα σύγχρονο brand του 21ου αιώνα, από την δημιουργία μιας ασυναγώνιστης εταιρικής ταυτότητας έως τις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που θα κάνουν τον πελάτη σου να θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του με τον καλύτερο τρόπο.

Content Marketing & SEO

Δημιούργησε ένα ολοένα και αυξανόμενο οργανικό κοινό που ενδιαφέρεται πραγματικά να σε παρακολουθεί.
Οι λύσεις content marketing & SEO που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένες για να βοηθήσουν την εταιρία σου να αναδείξει τα ηγετικά χαρακτηριστικά και την διαφοροποίησή της, καθώς και να ξεχωρίσει δραματικά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Από την περιγραφή του προφίλ, των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρίας σου, έως την τακτική αρθρογραφία και παραγωγή video ή podcasts, η στρατηγική περιεχομένου & SEO έχει ως στόχο την εξασφάλιση της εμπιστοσύνης των πελατών σου, καθώς και την διασφάλιση της πρωτιάς στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης.

Email Marketing

Αξιοποίησε το σύνολο των δυνάμεων του πιο υιοθετημένου καναλιού επικοινωνίας στο internet με την ολοκληρωμένη λύση email marketing μας
Εκμεταλλεύσου ένα πανίσχυρο κανάλι απευθείας επικοινωνίας με ανθρώπους που θέλουν να ενημερώνονται από την εταιρία σας και δημιούργησε μια προσωπική σχέση μαζί τους. Από την ανάλυση των αναγκών και την αρχική εγκατάσταση της πλατφόρμας email marketing έως τον σχεδιασμό, την εκτέλεση και την αυτοματοποίηση των email εκστρατειών της εταιρίας σου, η ομάδα μας διασφαλίζει ότι όλες οι προγραμματισμένες ενέργειες θα είναι κατάλληλα στοχευμένες, εξατομικευμένες και αποτελεσματικές.

TRAINING & COACHING SERVICES

Email Marketing Training (Mailchimp)

Μάθε στην ομάδα σου να χρησιμοποιεί τη δύναμη του email marketing με το Mailchimp. Η εκπαίδευσή μας καλύπτει όλα τα απαραίτητα βήματα για την σωστή τμηματοποίηση των επαφών σου, την δημιουργία του email προτύπου, την αυτοματοποίηση, το A/B testing και όλες τις βέλτιστες πρακτικές για την δημιουργία αποτελεσματικών email marketing εκστρατειών.

Content Production & SEO Training

Κατάκτησε την τέχνη του αυθεντικού, χρήσιμου και ενδιαφέροντος περιεχομένου, καθώς και της βελτιστοποίησης του για τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Η εκπαίδευσή μας εστιάζει κυρίως στην δημιουργία υψηλής ποιότητας περιεχομένου και στις σύγχρονες πρακτικές βελτιστοποίηση του για τις μηχανές αναζήτησης ώστε η εταιρία σας να ενδυναμώσει την οργανική επισκεψιμότητα του website και του blog της.

Organic Social Media Management Training

Εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες των κατάλληλων social media για να αναπτύξεις μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική παρουσία της εταιρίας σου. Μαθε αποτελεσματικές τακτικές για την σωστή διαχείριση και οργάνωση των σελίδων σου, καθώς και την επέκταση του κοινού και των ακολούθων σου με τον προσφορότερο τρόπο.

Πως δουλεύουμε

Ορισμός Στόχων

Ξεκινάμε απο τους θεμελιώδεις επιχειρηματικούς στόχους της εταιρίας σου και τις ανάγκες που προκύπτουν. Στη συνέχεια ορίζουμε τους επιμέρους στόχους marketing και πωλήσεων, ώστε η λύση μας να εστιάζει σε ενέργειες που φέρνουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

Εξειδικευμένη Ομάδα

Πίσω από κάθε λύση που προσφέρουμε υπάρχει μια ολοκληρωμένη ομάδα από ταλαντούχους marketers, copywriters, designers και software engineers, που βρίσκονται συνεχώς στο πλάι σου, σε κάθε φάση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας σου.

Βελτιστοποίηση Απόδοσης

Η απόδοση της επένδυσής σου αποτελεί την βασική προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την αποτελεσματικότητα των λύσεών μας και να προτείνουμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και κερδοφορίας για την εταιρία σου.

Λένε για την δουλειά μας

Δείγματα δουλειάς

Μια γεύση από λύσεις που έχουμε προσφέρει σε εταιρίες που ήθελαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

Με πιστοποιημένη τεχνογνωσία

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Έλα να γνωριστούμε και μάθε τι χρειάζεσαι για να φέρεις πραγματικά αποτελέσματα.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαμβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.