Λύσεις eCommerce & Web

Λύσεις eCommerce & Web υποδομών οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να μπορούν να προσαρμοστούν και να επεκταθούν ανάλογα με τις ανάγκες σου. Από την δημιουργία της ιστοσελίδας και του eShop (λιανικής ή χονδρικής) της εταιρίας σου, έως την ολοκληρωμένη διασύνδεση με το ERP και την συνεχή βελτιστοποίηση τους.

eCommerce Stores

eCommerce Λιανικής (B2C/DTC)

Εκσυγχρόνισε τις ψηφιακές υποδομές της λιανικής σου
Οργάνωσε όλες τις διαδικασίες της online λιανικής σου με μια πανίσχυρη, εύχρηστη και σύγχρονη πλατφόρμα eShop. Από την σωστή παρουσίαση των προϊόντων σου έως την ανεμπόδιστη πραγματοποίηση των παραγγελιών από τους πελάτες σου, η ολοκληρωμένη λύση μας για eCommerce λιανικής είναι τοποθετημένη για εταιρίες που θέλουν να στήσουν μια τεχνολογική υποδομή και διαδικασίες που φέρνουν διακριτά αποτελέσματα.

eCommerce Χονδρικής (B2B)

Ανέβασε τις διαδικασίες της χονδρικής σου στο επόμενο επίπεδο
Εκσυγχρόνισε τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετείς το δίκτυο πελατών χονδρικής ή τους αντιπροσώπους σου. Η λύση eCommerce χονδρικής επιτρέπει στην εταιρία σου να διαχειριστεί και να τυποποίησει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, επιτρέποντάς στα στελέχη να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: ενδυνάμωση σχέσεων με τους πελάτες και ανάπτυξη των εσόδων. Είτε απευθύνεστε σε μεγάλους αντιπροσώπους και μεταπωλητές, είτε σε μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, η λύση B2B eCommerce μας σας καλύπτει για κάθε φάση της εταιρίας σας.

Website Assets

Ιστοσελίδα Εταιρικής Παρουσίασης

Δείξε στο ευρύ κοινό την καλύτερη εικόνα της εταιρίας σου
Απέκτησε μια εντυπωσιακή ψηφιακή παρουσία και ανάδειξε την διαφοροποίηση της εταιρίας σου. Είτε πρόκειται για μια νεοσύστατη είτε καθιερωμένη επιχείρηση, ο τρόπος που σχεδιάζουμε μια ψηφιακή παρουσία εστιάζει εξαρχής στην κορυφαία ανάδειξη της ιστορίας και της βασικής διαφοροποίησης της.

Ιστοσελίδα Προϊοντικής Παρουσίασης

Ανάδειξε τα προϊόντα σου με έναν μοναδικό τρόπο
Δημιούργησε μια ιστοσελίδα παρουσίασης προϊόντων που έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη των προϊόντων σου και με στόχο να προσελκύσουν περισσότερους υποψήφιους πελάτες. Άφησε τα προϊόντα σου να λάμψουν αξιοποιώντας τις σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές, τον έμπειρο σχεδιασμό και το φιλικό περιβάλλον χρήστη που η ομάδα μας μπορεί να προσφέρει.

Ιστοσελίδα Παρουσίασης Επαγγελματικών Υπηρεσιών

Κέρδισε την αξιοπιστία που αξίζουν οι υπηρεσίες σου
Δώσε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σου μια ολοκληρωμένη εικόνα της τεχνογνωσίας και των οφελών που προσφέρει η εταιρία σου. Από την παρουσίαση των υπηρεσιών και των λύσεων έως την παράθεση case studies πελατών, συχνών ερωτήσεων και χρήσιμης αρθρογραφίας, η μεθοδολογία και η εμπειρία της ομάδας μας σου εξασφαλίζει μετρήσιμα αποτελέσματα και μια κορυφαία εμπειρία για τον πελάτη σου.

Integrations

Διασυνδέσεις ERP, CRM & WMS με τις eCommerce λύσεις μας

Τυποποίησε αποτελεσματικά τις διαδικασίες σου και σώσε πολύτιμο χρόνο

– WordPress/WooCommerce & Entersoft Integration: Ολοκληρωμένη διασύνδεση του WordPress eCommerce με τις λύσεις ERP, CRM & WMS της Entersoft

– Shopify & Entersoft Integration: Ολοκληρωμένη διασύνδεση του Shopify eCommerce με τις λύσεις ERP, CRM & WMS της Entersoft.

Διασυνδέσεις εφαρμογών Marketing & παρακολούθησης στατιστικών

Βγάλε πολύτιμα συμπεράσματα από τα ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα σου

Google Analytics: Παρακολούθησε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας ή του eCommerce και την συμπεριφορά των επισκεπτών του ώστε να παίρνεις έξυπνες αποφάσεις βάσει χρήσιμων και αντικειμενικών δεδομένων.

– Google Ads API: Διαχειρίσου τις Google Ads καμπάνιες σου ακόμα πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά και εκμεταλλεύσου τις επιπλέον προωθητικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που σου δίνει η η διαφημιστική πλατφόρμα της Google.

– Google Search Console: Κατανόησε πώς η Google αντιλαμβάνεται και αξιολογεί τον ιστότοπό σου και εντόπισε εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνεις το SEO σου ακόμα πιο αποδοτικό.

– Google Tag Manager: Απόκτησε την δυνατότητα να διαχειρίζεσαι APIs, tags & pixels με έναν κεντρικό και οργανωμένο τρόπο, χωρίς την χρήση και συνεχή συντήρηση εκτεταμένου κώδικα.

– Facebook/Meta Conversion API: Διαχειρίσου τις Meta Ads καμπάνιες σου με τον πλέον πιο αποδοτικό και σύγχρονο τρόπο, αξιοποιόντας όλες τις επιπλέον προωθητικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που σου δίνει η διαφημιστική πλατφόρμα της Meta.

– LinkedIn Insight Tag: Παρακολούθησε καλύτερα τις μετατροπές που προέρχονται από τις διαφημίσεις στο LinkedIn, καθώς όλα τα δεδομένα που αφορούν στο δημογραφικό και επαγγελματικό προφίλ του κοινού που προσέλκυσαν στην ιστοσελίδα σου.

– Twitter Website Tag: Μέτρησε σωστά την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων σου στο Twitter, κατανόησε καλύτερα το κοινό που στοχεύεις με αυτές και παρακολούθησε καλύτερα τις μετατροπές που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα σου

– Bing Ads UET Tag: Διαχειρίσου τις Bing Ads καμπάνιες σου με τον πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο και αξιοποίησε όλες τις διαφημιστικές δυνατότητες και τα οφέλη που σου προσφέρει η πλατφόρμα της Bing.

– Pinterest Tag: Εντόπισε τις επισκέψεις και μετατροπές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω Pinterest Ads καμπανιών, καθώς χρήσιμα δεδομένα που αφορούν στα ενδιαφέροντα του κοινού που δουλεύουν περισσότερο, καθώς και της αποτελεσματικότητας του διαφημιστικού περιεχομένου σου.

– Mailchimp Site Code: Δημιούργησε ακόμα πιο πολλές και έξυπνες εκστρατείες που βελτιώνουν δραματικά την αποδοτικότητα των ενεργειών email marketing σου μέσω Mailchimp και παρακολούθησε καλύτερα όλες τις μετατροπές που προκύπτουν από αυτές.

Customer Success Services

Εκπαίδευση & Υιοθέτηση

Ξεκίνα να χρησιμοποιείς τις ψηφιακές υποδομές σου άμεσα και παραγωγικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης και υιοθέτησής που προσφέρουμε. Καταλαβαίνουμε ότι η μετάβαση και η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών μπορεί να αποτελεί πρόκληση για τα στελέχη σου, γι’ αυτό προσφέρουμε μια ποικιλία εξατομικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και περιεχομένου που εστιάζουν στις σημαντικότερες ανάγκες σου.

Τεχνική Υποστήριξη

Εξασφάλισε ένα προσαρμοσμένο πακέτο τεχνικής υποστήριξης των συστημάτων σου και βεβαιώσου για την ομαλή λειτουργία των ψηφιακών υποδομών σου. Από την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων και την συνεχή συντήρηση του συστήματος έως εξειδικευμένες ενέργειες βελτιστοποίησης και επέκτασης, η ομάδα υποστήριξης μας θα είναι δίπλα σου για να διασφαλίσει την μέγιστη απόδοση της επένδυσής σου.

Πως δουλεύουμε

Ορισμός Στόχων

Ξεκινάμε απο τους θεμελιώδεις επιχειρηματικούς στόχους της εταιρίας σου και τις ανάγκες που προκύπτουν. Στη συνέχεια ορίζουμε τους επιμέρους στόχους marketing και πωλήσεων, ώστε η λύση μας να εστιάζει σε ενέργειες που φέρνουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

Εξειδικευμένη Ομάδα

Πίσω από κάθε λύση που προσφέρουμε υπάρχει μια ολοκληρωμένη ομάδα από ταλαντούχους marketers, copywriters, designers και software engineers, που βρίσκονται συνεχώς στο πλάι σου, σε κάθε φάση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας σου.

Βελτιστοποίηση Απόδοσης

Η απόδοση της επένδυσής σου αποτελεί την βασική προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την αποτελεσματικότητα των λύσεών μας και να προτείνουμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και κερδοφορίας για την εταιρία σου.

Λένε για την δουλειά μας

Δείγματα δουλειάς

Μια γεύση από λύσεις που έχουμε προσφέρει σε εταιρίες που ήθελαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

Με πιστοποιημένη τεχνογνωσία

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Έλα να γνωριστούμε και μάθε τι χρειάζεσαι για να φέρεις πραγματικά αποτελέσματα.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαμβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.