Η Νο1 business software εταιρία για γαλακτοκομίες και τυροκομία

Η Εταιρία

Το εταιρικό λογισμικό MCM αποτελεί το μόνο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πρώτων υλών για γαλακτοκομίες και τυροκομία. Η ΜΙΚ3, η εταιρία πίσω από το MCM, ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1997 στη Θεσσαλονίκη, από μια ομάδα φιλόδοξων στελεχών με πολυετή εμπειρία στην πληροφορική και τη διοίκηση επιχειρήσεων. Ο στόχος της είναι να βοηθήσει γαλακτοκομίες και τυροκομία να ψηφιοποιήσουν και να οργανώσουν, από τον προγραμματισμό της εισκόμισης του γαλακτος απο τον παραγωγό, μέχρι την τελευταία δεκάρα της εκκαθάρισης αυτού. Μεσα στις επόμενες δεκαετίες η εταιρία αναγνωρίστηκε από την ΙΒΜ σαν Business Partner και τα τελευταία χρόνια κατάφερε να υλοποιήσει επιτυχώς μια σειρά από μεγάλες και σύνθετες εγκαταστάσεις για εταιρίες όπως NESTLE, ΜΕΒΓΑΛ, ΔΕΛΤΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ, ΔΩΔΩΝΗ, ΜΠΕΛΑΣ, κτλ

Οι Στόχοι

Ο πρώτος στόχος ήταν η δημιουργία ενός νέου τεχνολογικού brand, το οποίο βασίζεται στις τεχνολογίες και τα εργαλεία της MIK3, με μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία που θα αναδείκνυε τις μοναδικές λειτουργικότητές του με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ο δεύτερος στόχος ήταν η κατάρτιση μιας στρατηγικής digital marketing για την στοχευμένη προβολή του νέου προϊοντικού brand σε επιλεγμένα κοινά και την έξυπνη παρακίνηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από νέους υποψήφιους πελάτες. 

Η Λύση

Εστιάσαμε στην δημιουργία ενός ευμνημόνευτου brand με όλες τις απαραίτητες ψηφιακές εφαρμογές του και τον σχεδιασμό ενός αυτόνομου mobile-first και φιλικού website καθαρά μόνο για το νέο brand. Στην συνέχεια καταρτίσαμε έναν πολυκαναλικό προωθητικό μηχανισμό ο οποίος αύξησε δραματικά την αναγνωρισιμότητα και την επισκεψιμότητα του νέου website, αλλά και παρήγαγε έναν σημαντικό αριθμό υποψήφιων πελατών (leads) για την εταιρία.

Σχεδιάζεις το επόμενο μεγάλο βήμα σου;

Προγραμμάτισε μια (δωρεάν + μη δεσμευτική) ενημέρωση και μάθε τι χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσουν να έρχονται πραγματικά αποτελέσματα από την ψηφιακή στρατηγική σου.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.