Ο νέος ψηφιακός ηγέτης στον κλάδο των γυαλιών ηλίου & οράσεως

Η Εταιρία

Το 1963 γεννήθηκε στο μυαλό του Γιάννη Λιόλιου η ιδέα της δημιουργίας ενός μικρού καταστήματος οπτικών στην Βέροια. Μισό αιώνα μετά, η εταιρία έχει μεταμορφωθεί σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο οπτικών και ακουστικών ειδών. Διαθέτει δύο κεντρικά φυσικά καταστήματα και ένα από τα μεγαλύτερα eShop οπτικών στην Ελλάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και πελάτες κάθε χρόνο να εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οι Στόχοι

Η πρώτη προτεραιότητα ήταν η δημιουργία μιας βιώσιμης στρατηγικής digital marketing, με στόχο την εξασφάλιση μιας κερδοφόρας ανάπτυξης του eShop απο επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων και εξαιρετικά στοχευμένα κοινά. Στη συνέχεια, ο στόχος επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει όλη την Ελληνική επικράτεια, με ακόμα περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.

Η Λύση

Αρχικά προετοιμάσαμε μια εκτενή έρευνα ψηφιακής ζήτησης και ανταγωνισμού, ώστε να εντοπίσουμε target group που χαρακτηρίζονταν από μεγαλύτερη ψηφιακή ωριμότητα και πρόθεση online αγοράς. Ταυτόχρονα εντοπίσαμε τις κατηγορίες προϊόντων με την μεγαλύτερη ψηφιακή ζήτηση. Στη συνέχεια, σχεδιάσαμε μια ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική διαφημίσεων, μέσω πολλαπλών καναλιών ψηφιακής επικοινωνίας, η οποία ανέδειξε τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της εταιρίας, αύξησε δραματικά την ποιοτική επισκεψιμότητα του eShop και  συνέβαλε καθοριστικά στο τριπλασιασμό του ετήσιου κύκλου εργασιών μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια.

Customers reviews

Είπανε για εμάς

Έπειτα από συνεργασία αρκετού χρόνου ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι άνθρωποι της Gravity Labs είναι πραγματικά άριστοι επαγγελματίες, με συνεχές ενδιαφέρον για τον πελάτη τους. Γνωρίζουν το αντικείμενό τους για αυτό και βλέπουμε αποτελέσματα της δουλειάς τους. Είναι άμεσοι και πάντα δίπλα μας να απαντάνε τις αμέτρητες ερωτήσεις μας και να κάνουν πραγματικότητα ότι βάλει ο νους μας. Συνεχίστε έτσι!
Κώστας & Δημήτρης
Συνιδιοκτήτες , Optika Liolios

Σχεδιάζεις το επόμενο μεγάλο βήμα σου;

Προγραμμάτισε μια (δωρεάν + μη δεσμευτική) ενημέρωση και μάθε τι χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσουν να έρχονται πραγματικά αποτελέσματα από την ψηφιακή στρατηγική σου.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.