Το brand που κατάφερε να φτιάξει ένα από τα πιο φανατικά κοινά στην Ελλάδα

Η Εταιρία

Οι ιδρυτές του Physis Laboratory έχουν βάλει στόχο να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Η εταιρία προσφέρει μια πλούσια ποικιλία προϊόντων ευεξίας, διατροφής, υγιεινής και περιποίησης για όλες τις ανάγκες και ηλικίες, καθώς και εξατομικευμένες φαρμακευτικές υπηρεσίες για χρόνιες παθήσεις και ασθένειες, πάντα σε άριστη συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς των ασθενών του. Τα στελέχη και η επιστημονική ομάδα της εταιρίας, διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην παραγωγή προϊόντων ευεξίας και στο χώρο της κλασικής φαρμακοποιίας, ιδιαίτερα στις εργαστηριακές υπηρεσίες εξατομικευμένης φαρμακευτικής περίθαλψης.

Οι Στόχοι

Η εταιρία ήθελε να αναβαθμίσει την ψηφιακή παρουσία της και να δημιουργήσει ένα μοναδικό brand στον χώρο της υγείας και ευεξίας, με μια ολοκληρωμένη στρατηγική digital marketing όσον αφορά το positioning, τα προϊόντα και την αρθρογραφία της εταιρίας. Οι τρείς μεγάλοι στόχοι ήταν η ραγδαία αναγνωρισιμότητα και ανάπτυξη του νέου eShop της, η επιτυχής εισαγωγή και τοποθέτηση των νέων προϊόντων της στην ελληνική αγορά και η στοχευμένη αναγνωρισιμότητα των σύγχρονων εργαστηριακών φαρμακευτικών υπηρεσιών της στην ιατρική και επιστημονική κοινότητα της χώρας.

Η Λύση

Αναδείξαμε εκατοντάδες προϊόντα της εταιρίας μέσα από αυθεντικές και SEO-ready προϊοντικές περιγραφές και δημιουργήσαμε δεκάδες αυθεντικά άρθρα, επιστημονικές συνεντεύξεις και εποχιακές προσφορές για όλα τα μέσα επικοινωνίας της εταιρίας (blog, social media & newsletter). Στη συνέχεια οργανώσαμε μια σειρά από προωθητικές ενέργειες για την απόκτηση νέων πελατών (customer acquisition) και την εξασφάλιση μιας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας για την δημιουργία οργανικού word-of-mouth. Το αποτέλεσμα ήταν πάνω από 100.000 οργανικές επισκέψεις για το eShop, πάνω από 2000 νέοι συνδρομητές newsletter σε λιγότερο από 6 μήνες (100% GDPR compliant) και η επιτυχής εξασφάλιση επιστροφής επένδυσης για την εταιρία σε ιδιαίτερα μικρό χρονικό διάστημα.

Customers reviews

Είπανε για εμάς

Αξιόλογοι άνθρωποι, έμπιστοι συνεργάτες, άμεσοι στην ανταπόκρισή τους και εξαιρετικά αποτελεσματικοί. Η business εμπειρία, το ήθος και η ευγένειά τους είναι τα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα. Να συνεχίσετε έτσι και με πολλές ακόμα επιτυχίες!
Σπύρος Νικολαΐδης & Όλγα Ακριβού
Ιδρυτές, Physis Laboratory

Σχεδιάζεις το επόμενο μεγάλο βήμα σου;

Προγραμμάτισε μια (δωρεάν + μη δεσμευτική) ενημέρωση και μάθε τι χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσουν να έρχονται πραγματικά αποτελέσματα από την ψηφιακή στρατηγική σου.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Rocketletter: Το newsletter που έχει στόχο να εμβαθύνεις και να πετύχεις στην νέα ψηφιακή εποχή.

Εγγράψου τώρα και θα σου στείλουμε κατευθείαν: