Το πρώτο και μεγαλύτερο eShop παιχνιδιών στην Ελλάδα

Η Εταιρία

Το Toys-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο eShop παιχνιδιών στην Ελλάδα. Η ιστορία του ξεκινάει το 1968, όπου η οικογένεια Μπουγούδη αποφασίζει να ιδρύσει ένα μικρό κατάστημα παιχνιδιών στην πλατεία της Δράμας. Με πολύτιμη εμπειρία δεκαετιών και μια χαρισματική ηγεσία που επένδυε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και στρατηγικές συνεργασίες, πλέον το Toys-shop.gr διαθέτει καταστήματα λιανικής σε τουλάχιστον 4 μεγάλες πόλεις, κάθε χρόνο το επισκέπτονται εκατομμύρια μαμάδες, μπαμπάδες, νονές και θείοι και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πελάτες λιανικής και χονδρικής, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Οι Στόχοι

Με το ξεκίνημα της συνεργασίας οι βασικοί στόχοι της εταιρίας ήταν το Toys-shop.gr να αποτελέσει τον Νο1 προορισμό στην Ελλάδα, για όλους όσους ψάχνουν μια πλούσια ποικιλία παιδικών παιχνιδιών, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Η προσδοκώμενη ανάπτυξη έπρεπε να βασιστεί σε μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική, που θα επέτρεπε στην εταιρία να μπορεί να επανεπενδύει την κερδοφορία της συνεχώς σε νέες κατηγορίες παιχνιδιών, ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και επέκταση σε νέες αγορές-στόχους της Ελλάδας και του εξωτερικού.  

Η Λύση

Η στρατηγική μας εστίασε κυρίως στα κανάλια επικοινωνίας της εταιρίας που είχαν τα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης και μπορούσαν να ταυτόχρονα να προσφέρουν μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης και κερδοφορίας για το eShop. Η λύση μας βασίστηκε πάνω στην δημιουργία ενός δυναμικού συνδυασμού παραγωγής αυθεντικού περιεχομένου και προωθητικών ενεργειών που ενδυνάμωσε καθοριστικά, όχι μόνο την απόκτηση νέων πελατών (customer acquisition) από νέα κανάλια επικοινωνίας, αλλά και την επαναληψιμότητα των υπαρχόντων πελατών (retention) του eShop, συνεπώς και την συνολική αξία ζωής πελάτη (customer lifetime value).

Σχεδιάζεις το επόμενο μεγάλο βήμα σου;

Προγραμμάτισε μια (δωρεάν + μη δεσμευτική) ενημέρωση και μάθε τι χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσουν να έρχονται πραγματικά αποτελέσματα από την ψηφιακή στρατηγική σου.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.