Η ηγέτιδα στα προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς στο χώρο της μόδας

Η Εταιρία

Η ViaBag ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή εταιρία στην Θεσσαλονίκη και έφτασε πλέον να αποτελεί το Νο1 b2b brand στην Ελλάδα για προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς στο χώρο της μόδας. Η αποστολή της εταιρίας βοηθάει εταιρίες στον χώρο της μόδας και άλλων κλάδων λιανικής, να αναδείξουν το brand και τα προϊόντα τους με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας πανέμορφες custom θήκες και τσάντες που κερδίζουν την προσοχή των περαστικών. 

Οι Στόχοι

Ο απώτερος στόχος της εταιρίας ήταν να καταφέρει να αποτελέσει τον Νο1 προορισμό για όλους όσους ψάχνουν προϊόντα αποθήκευσης και μεταφοράς στο χώρο της μόδας, ξεκινώντας από την Ελλάδα και προχωρώντας τα επόμενα χρόνια σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης. Συνεπώς οι πρώτες προτεραιότητες ήταν η δημιουργία μιας εντυπωσιακής και διεθνής ψηφιακής παρουσίας, καθώς και ο σχεδιασμός μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής b2b digital marketing και απευθείας εξαγωγών, με στόχο την αύξηση νέων πελατών στο χώρο της λιανικής από την Ελλάδα και επιλεγμένες χώρες της Βόρειας και Δυτικής Ευρώπης.

Η Λύση

Καταρτίσαμε μια έρευνα ψηφιακής ζήτησης και ανταγωνισμού σε συγκεκριμένες χώρες, για  προϊοντικές κατηγορίες και ανάγκες όπως και αυτές που απευθύνονται τα προϊόντα της ViaBag. Σχεδιάσαμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική b2b digital marketing, ένα φιλικό και σύγχρονο website, καθώς και ένα πλάνο σταδιακής επέκτασης στην Ελλάδα και σε νέες αγορές του εξωτερικού. Στη συνέχεια, επεκτείναμε και βελτιστοποιήσαμε την αρχιτεκτονική των ψηφιακών εκστρατειών μας ώστε να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα του διαφημιστικού προϋπολογισμού. Το αποτέλεσμα ήταν η δραματική αύξηση εισερχόμενων επικοινωνιών και παραγγελιών, με εστίαση στις premium λύσεις της εταιρίας, το οποίο συνέβαλε καθοριστικά στην επενδυτική ικανότητά της να επιταχύνει την επέκτασή της σε νέες κλαδικές αγορές και επιλεγμένες χώρες-στόχους. 

Customers reviews

Είπανε για εμάς

Η Gravity Labs είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης και καλύπτει με αξιοπιστία, αρτιότητα και συνέπεια κάθε μας ανάγκη. Είναι πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε και να υλοποιήσουμε νέες στρατηγικές για την αποτελεσματική ανάδειξη των προϊόντων μας, μεριμνώντας για κάθε λεπτομέρεια του ηλεκτρονικού marketing, από τις διαφημίσεις και την mailing list μας έως το περιεχόμενο και την αισθητική της ιστοσελίδας μας.
Κώστας Βαγιακάκος
Συνιδρυτής, Viabag

Σχεδιάζεις το επόμενο μεγάλο βήμα σου;

Προγραμμάτισε μια (δωρεάν + μη δεσμευτική) ενημέρωση και μάθε τι χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσουν να έρχονται πραγματικά αποτελέσματα από την ψηφιακή στρατηγική σου.

ή κάλεσέ μας στο +30 2310 473 232

Μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Όπως και εσύ, μισούμε τα spam. Γι’ αυτό σου δίνουμε τον λόγο μας ότι δεν θα σου στέλναμε κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν θα το θεωρούσαμε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Μια φορά τον μήνα, θα παραλαβάνεις χρήσιμες πηγές και καλές πρακτικές που αφορούν το digital marketing, το e-commerce, το management και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.